What would you like to find?

Iš Bambino SPA gyvenimo

Blogas

Mėnesio narystė

Išgirdę jūsų lūkestį ir norėdami prisidėti prie jūsų vaikų ilgalaikių tikslų siekimo bei nuoseklaus tobulėjimo pristatome naujieną – mėnesio narystę, kuri suteikia privilegiją pasirinkti tik jums patogius laikus ir norimą specialistą iš anksto.

Šias narystes galėsite įsigyti nuo 2024 m. sausio mėn.

Galimos mėnesio narysčių rūšys: 1 kartas/sav. arba 2 kartai/sav.

Mėnesio narysčių sąlygos:
– Narystė yra išsiperkama iki mėnesio 15 d. sekančiam mėnesiui.
– Narystės užsiėmimams taikomos įprastos 5 arba 10 kartų abonementų kainos.
– Už visus to mėnesio narystės kartus sumokama iš anksto, įsigyjant narystę, pinigai nėra grąžinami/užsiėmimai nekompensuojami nelankymo atveju.
– Narystės nebus galima įsigyti internetu, ji suteikiama tik galint garantuoti norimo laiko vietas pas pasirinktą specialistą.
– Pasirinkto specialisto atostogų atveju registruojama tik galimam apsilankymų skaičiui.
– Specialistui susirgus ar dėl kitų nenumatytų aplinkybių negalint vesti užsiėmimo, įstaiga turi teisę paskirti kitą specialistą ir atlikti užsiėmimą. Kliento atsisakymo atveju užsiėmimas nėra kompensuojamas.
– Jeigu įstaiga dėl techninių kliūčių ar neturėjimo kuo pakeisti pasirinkto specialisto atšaukia užsiėmimą – jis perkeliamas į kitą mėnesį kliento pasirinktu laiku.

! Narysčių kiekis labai ribotas, dėl įsigijimo vasario mėnesiui kreipkitės į lankomos klinikos administraciją iki sausio 15 d.

*Klientams turintiems galiojančius abonementus, narystės įsigijimo atveju bus naudojami abonementų kartai.

Nedalyvaujant mėnesio narystėje visos registracijos 15 mėnesio dieną yra paskelbiamos viešai ir nedaromi išankstiniai registravimai.

Parašykite komentarą